Çopuroğlu’ndan Mevlid Kandili mesajı

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.09.2024 - 10:30, Güncelleme: 14.09.2024 - 10:12
 

Çopuroğlu’ndan Mevlid Kandili mesajı

Çopuroğlu’ndan Mevlid Kandili mesajı

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu; Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Çopuroğlu’nun mesajı şu şekilde:"Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyaya teşriflerini idrak ettiğimiz bu mübarek Mevlid Kandili’nde, tüm İslam aleminin kandilini tebrik ediyor, bu gecenin manevi huzurunun yüreklerimize şifa, hayatlarımıza bereket getirmesini temenni ediyorum. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını diliyor, dualarınızın kabul olmasını niyaz ediyorum.Mevlid Kandilimiz mübarek olsun."
Çopuroğlu’ndan Mevlid Kandili mesajı
AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu; Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.
Çopuroğlu’nun mesajı şu şekilde:
"Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyaya teşriflerini idrak ettiğimiz bu mübarek Mevlid Kandili’nde, tüm İslam aleminin kandilini tebrik ediyor, bu gecenin manevi huzurunun yüreklerimize şifa, hayatlarımıza bereket getirmesini temenni ediyorum. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını diliyor, dualarınızın kabul olmasını niyaz ediyorum.
Mevlid Kandilimiz mübarek olsun."

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.