sogbet islami sohbetler omegle tv türk sohbet cinsel sohbet dini chat

Bozkır’da çocuklara Teravih namazı sonrası geleneksel Ramazan eğlencesi

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2025 - 12:30, Güncelleme: 27.03.2025 - 12:23
 

Bozkır’da çocuklara Teravih namazı sonrası geleneksel Ramazan eğlencesi

Bozkır’da çocuklara Teravih namazı sonrası geleneksel Ramazan eğlencesi

Konya’nın Bozkır ilçesinde bu Ramazan ayında çocuklar, Teravih namazı sonrasında düzenlenen özel bir etkinlikle doyasıya eğlendi.Bozkır Gençlik Merkezi tarafından organize edilen programda, davul eşliğinde söylenen maniler ve ilçe turuyla çocuklara unutulmaz bir gece yaşatıldı. Bozkır Gençlik Merkezi’nin düzenlediği etkinlikte, çocuklar davulcularla birlikte mani söyleyerek ilçe merkezinde keyifli bir gezi yaptı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı programda, çocuklar hem Ramazan’ın manevi atmosferini hem de eski ramazan geleneklerini yaşama fırsatı buldu.Geleceğe anı biriktiriyoruzBozkır Gençlik Merkezi’nden yapılan açıklamada, "Güzel çocuklarımıza yıllar sonra anlatacakları eski Ramazan hatıralarını şimdiden yaşatıyoruz. Manilerle Ramazan programımızın ilki yüksek katılımla gerçekleşti" ifadelerine yer verildi. Etkinliğina devam edeceği belirtilirken, çocukların ve ailelerin yoğun ilgisi dikkat çekti. Bu tür organizasyonlarla hem kültürel değerlerin yaşatıldığı hem de çocukların Ramazan coşkusunu doyasıya hissettiği vurgulandı.
Bozkır’da çocuklara Teravih namazı sonrası geleneksel Ramazan eğlencesi
Konya’nın Bozkır ilçesinde bu Ramazan ayında çocuklar, Teravih namazı sonrasında düzenlenen özel bir etkinlikle doyasıya eğlendi.
Bozkır Gençlik Merkezi tarafından organize edilen programda, davul eşliğinde söylenen maniler ve ilçe turuyla çocuklara unutulmaz bir gece yaşatıldı. Bozkır Gençlik Merkezi’nin düzenlediği etkinlikte, çocuklar davulcularla birlikte mani söyleyerek ilçe merkezinde keyifli bir gezi yaptı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı programda, çocuklar hem Ramazan’ın manevi atmosferini hem de eski ramazan geleneklerini yaşama fırsatı buldu.

Geleceğe anı biriktiriyoruz
Bozkır Gençlik Merkezi’nden yapılan açıklamada, "Güzel çocuklarımıza yıllar sonra anlatacakları eski Ramazan hatıralarını şimdiden yaşatıyoruz. Manilerle Ramazan programımızın ilki yüksek katılımla gerçekleşti" ifadelerine yer verildi. Etkinliğina devam edeceği belirtilirken, çocukların ve ailelerin yoğun ilgisi dikkat çekti. Bu tür organizasyonlarla hem kültürel değerlerin yaşatıldığı hem de çocukların Ramazan coşkusunu doyasıya hissettiği vurgulandı.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.