Bolu’daki orman yangını Eskişehir il sınırına yaklaştı

Yaşam-Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.08.2024 - 18:00
 

Bolu’daki orman yangını Eskişehir il sınırına yaklaştı

Bolu’daki orman yangını Eskişehir il sınırına yaklaştı

Bolu’da çıkan orman yangını Eskişehir il sınırlarına yaklaşırken, dumanlar gökyüzünü kapladı.Bolu’nun, Göynük ilçesi Alanköy köyünde öğle saatlerinde büyüyen anız yangını, rüzgârın da etkisiyle de kısa sürede büyüdü ve ormanlık alana sıçradı. Yayılan alevler hızla ilerleyerek Eskişehir il sınırına yaklaştı. Eskişehir’in Sarıcakaya ilçesinde çekilen fotoğraflarda dumanların gökyüzünü kapladığı görülüyor. Öte yandan yangında görevli hava araçlarının bir kısmının Eskişehir’deki havaalanını kullanacağı öngörülüyor.
Bolu’daki orman yangını Eskişehir il sınırına yaklaştı
Bolu’da çıkan orman yangını Eskişehir il sınırlarına yaklaşırken, dumanlar gökyüzünü kapladı.
Bolu’nun, Göynük ilçesi Alanköy köyünde öğle saatlerinde büyüyen anız yangını, rüzgârın da etkisiyle de kısa sürede büyüdü ve ormanlık alana sıçradı. Yayılan alevler hızla ilerleyerek Eskişehir il sınırına yaklaştı. Eskişehir’in Sarıcakaya ilçesinde çekilen fotoğraflarda dumanların gökyüzünü kapladığı görülüyor. Öte yandan yangında görevli hava araçlarının bir kısmının Eskişehir’deki havaalanını kullanacağı öngörülüyor.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.