Başkan Altay, Şehit İsmail Haniye'nin Doha'daki Cenaze Törenine Katıldı

Yerel (2KHA) - 2Kat Haber Ajansı | 03.08.2024 - 13:14
 

Başkan Altay, Şehit İsmail Haniye'nin Doha'daki Cenaze Törenine Katıldı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İsrail tarafından suikast sonucu şehit edilen Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin cenaze namazına katıldı.

Başkan Altay, Haniye'nin tüm yaşamını Filistin davasına adamış bir kahraman olduğunu vurgulayarak, "Rabbim şehadetini kabul eylesin. Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm Filistin halkına başsağlığı diliyorum," dedi. İsrail'in Haniye'ye yönelik saldırısını kınayan Altay, Filistin'in kurtuluşu için Müslümanların birlik olmasını temenni etti. Haniye, geçtiğimiz Salı günü Tahran'da gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybetmişti. Şehit İsmail Heniye’yi ebedi aleme uğurladık. İsmail Heniye, hayatını davasına adamış, cesur ve azimli bir liderdi. Mekanı cennet olsun. Dualarımız ve desteğimiz, her zaman siyonistlerin zulmüne karşı Filistinli kardeşlerimizin yanında olacaktır. pic.twitter.com/Z6SQtzqiA3 — Uğur İbrahim Altay (@u_ibrahim_altay) August 2, 2024  
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İsrail tarafından suikast sonucu şehit edilen Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin cenaze namazına katıldı.

Başkan Altay, Haniye'nin tüm yaşamını Filistin davasına adamış bir kahraman olduğunu vurgulayarak, "Rabbim şehadetini kabul eylesin. Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm Filistin halkına başsağlığı diliyorum," dedi. İsrail'in Haniye'ye yönelik saldırısını kınayan Altay, Filistin'in kurtuluşu için Müslümanların birlik olmasını temenni etti. Haniye, geçtiğimiz Salı günü Tahran'da gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybetmişti.

Şehit İsmail Heniye’yi ebedi aleme uğurladık.

İsmail Heniye, hayatını davasına adamış, cesur ve azimli bir liderdi. Mekanı cennet olsun.

Dualarımız ve desteğimiz, her zaman siyonistlerin zulmüne karşı Filistinli kardeşlerimizin yanında olacaktır. pic.twitter.com/Z6SQtzqiA3

— Uğur İbrahim Altay (@u_ibrahim_altay) August 2, 2024

 

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.