Alacağın ürün boykot listesinde mi? 'Boykot Kafası'nı indir!

Gündem (2KHA) - 2Kat Haber Ajansı | 30.07.2024 - 17:02
 

Alacağın ürün boykot listesinde mi? 'Boykot Kafası'nı indir!

BOYKOT YAP! SOYKIRIMA MERMİ OLMA! MİLLİ SERMAYEYİ YÜKSELT! ALIŞVERİŞ ALIŞKANLIĞINI DEĞİŞTİR! ALACAĞIN ÜRÜN BOYKOT LİSTESİNDE Mİ? 'BOYKOT KAFASI'NI TELEFONA İNDİR! BU KAFA BAŞKA KAFA!

Kudüs Çalışma Grubu ve Boykot Kafası oluşumu iş birliğiyle vatandaşların alışveriş yaparken sadece barkodlarını okutarak aldıkları ürünün boykotlu olup olmadığını anlamalarına yardımcı olacak "Boykot Kafası" isimli mobil uygulaması geliştirildi. İOS ve android telefonlarına indirilen uygulama ile ürünün boykot listesinde olup olmadığı kontrol edilebiliyor. APP Android İOS Store İŞTE BOYKOT KAFASI'NIN SUNDUĞU BAŞLICA ÖZELLİKLER: Boykot Kafası, alışverişlerinizde bilinçli seçimler yapmanızı sağlayan bir mobil uygulamadır. Uygulamamızın sunduğu özellikler sayesinde, hangi ürünlerin ve markaların sizin değerlerinize uygun olduğunu kolayca öğrenebilirsiniz. Ürün Barkod Tarama: Ürünlerin barkodlarını tarayarak, üretici firma hakkında bilgi edinin ve bilinçli tercihler yapın. Alışveriş Listeleri Oluşturma: İhtiyacınız olan ürünleri kolayca ekleyip çıkarabileceğiniz alışveriş listeleri oluşturun. Duyarlı İşletmeler: Çevreye ve topluma duyarlı işletmeleri keşfedin ve destekleyin. Blog: Sizin için hazırladığımız blog yazıları ile bilinçli tüketim hakkında bilgi sahibi olun. Etkinlikler: Katılabileceğiniz etkinlikler hakkında bilgi alın ve toplulukla bir araya gelin. Boykot Kafası ile hem kendiniz hem de gelecek nesiller için daha bilinçli alışveriş yapmanın keyfini çıkarın. Şimdi indirin ve siz de bilinçli tüketicilerin arasına katılın!
BOYKOT YAP! SOYKIRIMA MERMİ OLMA! MİLLİ SERMAYEYİ YÜKSELT! ALIŞVERİŞ ALIŞKANLIĞINI DEĞİŞTİR! ALACAĞIN ÜRÜN BOYKOT LİSTESİNDE Mİ? 'BOYKOT KAFASI'NI TELEFONA İNDİR! BU KAFA BAŞKA KAFA!

Kudüs Çalışma Grubu ve Boykot Kafası oluşumu iş birliğiyle vatandaşların alışveriş yaparken sadece barkodlarını okutarak aldıkları ürünün boykotlu olup olmadığını anlamalarına yardımcı olacak " Boykot Kafası" isimli mobil uygulaması geliştirildi.

İOS ve android telefonlarına indirilen uygulama ile ürünün boykot listesinde olup olmadığı kontrol edilebiliyor.

APP Android

İOS Store

unnamed.webp

İŞTE BOYKOT KAFASI'NIN SUNDUĞU BAŞLICA ÖZELLİKLER:

  • Boykot Kafası, alışverişlerinizde bilinçli seçimler yapmanızı sağlayan bir mobil uygulamadır. Uygulamamızın sunduğu özellikler sayesinde, hangi ürünlerin ve markaların sizin değerlerinize uygun olduğunu kolayca öğrenebilirsiniz.
  • Ürün Barkod Tarama: Ürünlerin barkodlarını tarayarak, üretici firma hakkında bilgi edinin ve bilinçli tercihler yapın.
  • Alışveriş Listeleri Oluşturma: İhtiyacınız olan ürünleri kolayca ekleyip çıkarabileceğiniz alışveriş listeleri oluşturun.
  • Duyarlı İşletmeler: Çevreye ve topluma duyarlı işletmeleri keşfedin ve destekleyin.
  • Blog: Sizin için hazırladığımız blog yazıları ile bilinçli tüketim hakkında bilgi sahibi olun.
  • Etkinlikler: Katılabileceğiniz etkinlikler hakkında bilgi alın ve toplulukla bir araya gelin.
  • Boykot Kafası ile hem kendiniz hem de gelecek nesiller için daha bilinçli alışveriş yapmanın keyfini çıkarın. Şimdi indirin ve siz de bilinçli tüketicilerin arasına katılın!
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.