Akşehir Tarihi Şifa Hamamı’nda yangın

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.09.2024 - 14:30, Güncelleme: 29.09.2024 - 14:19
 

Akşehir Tarihi Şifa Hamamı’nda yangın

Akşehir Tarihi Şifa Hamamı’nda yangın

Konya’nın Akşehir ilçesinde bulunan tarihi Şifa Hamamı’nın kömür ve odunların depolandığı bölümünde yangın çıktı. Yangın uzun uğraşlar sonucu söndürülürken yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi.Yangın, gece saatlerinde Akşehir Batı Cephesi Karargah Müzesi yanındaki tarihi Akşehir Şifa Hamamı deposunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sebebi bilinmeyen bir nedenle hamamın kömür ve odunların depolandığı bölümde yangın çıktı. Alevleri gören vatandaşlarca durum itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirildi. Yangın yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken depo önüne park eden araçların sahiplerine de ulaşmaya çalışarak yangın yerinden araçların çekilmesini sağlamaya çalıştı. İtfaiyenin uzun uğraşları sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürülürken, yangınla ilgili tahkikat başlatıldı.
Akşehir Tarihi Şifa Hamamı’nda yangın
Konya’nın Akşehir ilçesinde bulunan tarihi Şifa Hamamı’nın kömür ve odunların depolandığı bölümünde yangın çıktı. Yangın uzun uğraşlar sonucu söndürülürken yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi.
Yangın, gece saatlerinde Akşehir Batı Cephesi Karargah Müzesi yanındaki tarihi Akşehir Şifa Hamamı deposunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sebebi bilinmeyen bir nedenle hamamın kömür ve odunların depolandığı bölümde yangın çıktı. Alevleri gören vatandaşlarca durum itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirildi. Yangın yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken depo önüne park eden araçların sahiplerine de ulaşmaya çalışarak yangın yerinden araçların çekilmesini sağlamaya çalıştı. İtfaiyenin uzun uğraşları sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürülürken, yangınla ilgili tahkikat başlatıldı.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.