AK Parti Karatay'dan Gazze İçin Yardım Kermesi

Yerel (2KHA) - 2Kat Haber Ajansı | 08.08.2024 - 15:56
 

AK Parti Karatay'dan Gazze İçin Yardım Kermesi

AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı, Gazze'de yaşanan krize dikkat çekmek ve Filistinlilere destek olmak amacıyla bir yardım kermesi düzenledi.

Kermeste, Gazze'de devam eden İsrail saldırıları kınandı ve Gazze halkına dayanışma mesajları verildi. Mevlana Caddesi üzerinde kurulan kermeste, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, MHP İl Başkanı Remzi Karaarslan ve çeşitli teşkilat mensupları ile vatandaşlar hazır bulundu. Kermes, 10 Ağustos Cumartesi gününe kadar açık kalacak.   AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, kermesin, Filistin'deki zulümlere karşı bir duyarlılık ve dayanışma göstergesi olduğunu belirtti. "Konya ve Karatay'dan İsrail'e karşı lanet yağdırıyoruz. Oradaki katliamların bir an önce son bulmasını diliyoruz," diyen Genç, kermese katkı sağlayan ve görev alan herkese teşekkür etti.   Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Filistin'deki sivil ölümleri hatırlatarak, "Filistin kanayan yaramız ve orada yaşanan acılar her geçen gün artıyor. Gazzeli kardeşlerimiz için dua ve desteklerimiz her daim devam edecek," dedi ve kermesi düzenleyen AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı'nı kutladı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Remzi Karaarslan ise, "AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı'nın bu zor dönemde yardım kermesi düzenlemesi takdire şayan. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum," şeklinde konuştu.
AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı, Gazze'de yaşanan krize dikkat çekmek ve Filistinlilere destek olmak amacıyla bir yardım kermesi düzenledi.

Kermeste, Gazze'de devam eden İsrail saldırıları kınandı ve Gazze halkına dayanışma mesajları verildi.

Mevlana Caddesi üzerinde kurulan kermeste, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, MHP İl Başkanı Remzi Karaarslan ve çeşitli teşkilat mensupları ile vatandaşlar hazır bulundu. Kermes, 10 Ağustos Cumartesi gününe kadar açık kalacak.

 

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, kermesin, Filistin'deki zulümlere karşı bir duyarlılık ve dayanışma göstergesi olduğunu belirtti. " Konya ve Karatay'dan İsrail'e karşı lanet yağdırıyoruz. Oradaki katliamların bir an önce son bulmasını diliyoruz," diyen Genç, kermese katkı sağlayan ve görev alan herkese teşekkür etti.

 

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Filistin'deki sivil ölümleri hatırlatarak, "Filistin kanayan yaramız ve orada yaşanan acılar her geçen gün artıyor. Gazzeli kardeşlerimiz için dua ve desteklerimiz her daim devam edecek," dedi ve kermesi düzenleyen AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı'nı kutladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Remzi Karaarslan ise, "AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı'nın bu zor dönemde yardım kermesi düzenlemesi takdire şayan. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum," şeklinde konuştu.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.