AFAD ekiplerinden belediye personellerine eğitim

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2024 - 19:30, Güncelleme: 07.10.2024 - 19:21
 

AFAD ekiplerinden belediye personellerine eğitim

AFAD ekiplerinden belediye personellerine eğitim

Eskişehir İl Afet ve Acil Durum Yönetimi Müdürlüğü (AFAD) eğitmenleri belediye personellerine uygulamalı eğitim verdi.Tepebaşı Belediye Başkanlığı personellerine AFAD eğitmenleri tarafından eğitim verildi. Eğitim; enkazdan kurtarma, enkaz riskleri, emniyet, güvenlik ve sedye taşıma teknikleri gibi çeşitli konuları içerdi. Kapsamlı eğitimde belediye personellerine anlatılanlar uygulamalı olarak da gösterildi.
AFAD ekiplerinden belediye personellerine eğitim
Eskişehir İl Afet ve Acil Durum Yönetimi Müdürlüğü (AFAD) eğitmenleri belediye personellerine uygulamalı eğitim verdi.
Tepebaşı Belediye Başkanlığı personellerine AFAD eğitmenleri tarafından eğitim verildi. Eğitim; enkazdan kurtarma, enkaz riskleri, emniyet, güvenlik ve sedye taşıma teknikleri gibi çeşitli konuları içerdi. Kapsamlı eğitimde belediye personellerine anlatılanlar uygulamalı olarak da gösterildi.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.