81 ilden Cumhuriyet coşkusu: “Hayatımız Cumhuriyet”

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.10.2024 - 14:00, Güncelleme: 27.10.2024 - 13:51
 

81 ilden Cumhuriyet coşkusu: “Hayatımız Cumhuriyet”

81 ilden Cumhuriyet coşkusu: “Hayatımız Cumhuriyet”

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ın çağrısıyla 81 ilden gönderilen “Cumhuriyet ve Sen” temalı fotoğraflar “Hayatımız Cumhuriyet” adlı sergiye dönüştü.ABB, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı düzenlediği çeşitli etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. Cumhuriyet’in 101’inci yaşında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın çağrısıyla 81 ilden vatandaşların “Cumhuriyet ve Sen” temalı gönderdikleri fotoğraflar “Hayatımız Cumhuriyet” adlı sergiye dönüştü. Sergi, Kızılay Metro Sanat Galerisi’nde 4 Kasım’a kadar gezilebilecek. Ayrıca gönderilen fotoğraflardan oluşturulan videoyu Yavaş, sosyal medya hesaplarından “Çok güzelsin Türkiye” notuyla paylaştı.“Çok güzelsin Türkiye”Mustafa Kemal Atatürk, Türk bayrağı ve Cumhuriyet temalı çok sayıda fotoğraf ilk olarak bir videoya dönüştürüldü. Yavaş videoyu sosyal medya hesaplarından, “Edirne’den Kars’a, Sinop’tan Hatay’a tüm Türkiye’den ‘Hayatımız Cumhuriyet’ diyerek 101 yıllık Cumhuriyet coşkusunu 7’den 70’e bizlerle paylaşan herkese sonsuz teşekkürler. Çok güzelsin Türkiye” notuyla paylaştı.Vatandaşların yoğun ilgi göstererek gönderdiği fotoğraflar Kızılay Metro Sanat Galerisi’nde “Hayatımız Cumhuriyet” adlı sergide sergilenmeye başlandı. Sergi 4 Kasım 2024 tarihine kadar gezilebilecek.
81 ilden Cumhuriyet coşkusu: “Hayatımız Cumhuriyet”
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ın çağrısıyla 81 ilden gönderilen “Cumhuriyet ve Sen” temalı fotoğraflar “Hayatımız Cumhuriyet” adlı sergiye dönüştü.
ABB, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı düzenlediği çeşitli etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. Cumhuriyet’in 101’inci yaşında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın çağrısıyla 81 ilden vatandaşların “Cumhuriyet ve Sen” temalı gönderdikleri fotoğraflar “Hayatımız Cumhuriyet” adlı sergiye dönüştü. Sergi, Kızılay Metro Sanat Galerisi’nde 4 Kasım’a kadar gezilebilecek. Ayrıca gönderilen fotoğraflardan oluşturulan videoyu Yavaş, sosyal medya hesaplarından “Çok güzelsin Türkiye” notuyla paylaştı.

“Çok güzelsin Türkiye”
Mustafa Kemal Atatürk, Türk bayrağı ve Cumhuriyet temalı çok sayıda fotoğraf ilk olarak bir videoya dönüştürüldü. Yavaş videoyu sosyal medya hesaplarından, “Edirne’den Kars’a, Sinop’tan Hatay’a tüm Türkiye’den ‘Hayatımız Cumhuriyet’ diyerek 101 yıllık Cumhuriyet coşkusunu 7’den 70’e bizlerle paylaşan herkese sonsuz teşekkürler. Çok güzelsin Türkiye” notuyla paylaştı.
Vatandaşların yoğun ilgi göstererek gönderdiği fotoğraflar Kızılay Metro Sanat Galerisi’nde “Hayatımız Cumhuriyet” adlı sergide sergilenmeye başlandı. Sergi 4 Kasım 2024 tarihine kadar gezilebilecek.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.