TUSAŞ tesisleri içerisinde bulunan okuldan tahliyeler gerçekleşti

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2024 - 19:30, Güncelleme: 23.10.2024 - 19:08
 

TUSAŞ tesisleri içerisinde bulunan okuldan tahliyeler gerçekleşti

TUSAŞ tesisleri içerisinde bulunan okuldan tahliyeler gerçekleşti

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) tesisleri içerisinde bulunan okullardaki öğrenciler güvenlik güçleri ve öğretmenler eşliğinde tahliye edildi.Ankara’da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ) tesislerine düzenlenen terör saldırısı sonrasında tesis içerisinde yer alan okullarda öğrenim gören öğrenciler tahliye edildi. Öğrenciler çok sayıda servis ile güvenlik biçimde ailelerine teslim edildi. Öğrencilerin tahliyesine güvenlik güçleri, sınıf öğretmenleri ve sınıf anneleri eşlik etti. Kimi aileler tahliye sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.
TUSAŞ tesisleri içerisinde bulunan okuldan tahliyeler gerçekleşti
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) tesisleri içerisinde bulunan okullardaki öğrenciler güvenlik güçleri ve öğretmenler eşliğinde tahliye edildi.
Ankara’da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ) tesislerine düzenlenen terör saldırısı sonrasında tesis içerisinde yer alan okullarda öğrenim gören öğrenciler tahliye edildi. Öğrenciler çok sayıda servis ile güvenlik biçimde ailelerine teslim edildi. Öğrencilerin tahliyesine güvenlik güçleri, sınıf öğretmenleri ve sınıf anneleri eşlik etti. Kimi aileler tahliye sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.