Bahçedeki malzemelerin tutuştuğu yangında maddi hasar oluştu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2024 - 10:01, Güncelleme: 23.10.2024 - 09:54
 

Bahçedeki malzemelerin tutuştuğu yangında maddi hasar oluştu

Bahçedeki malzemelerin tutuştuğu yangında maddi hasar oluştu

Eskişehir’de bir müstakil evin bahçesinde çıkan ve bodrumdaki eşyalara sıçrayan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.Edinilen bilgilere göre, Tepebaşı İlçesi Tunalı Mahallesi Gaffar Okkan Caddesi üzerinde müstakil bir evin bahçesinde bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Bahçedeki malzemelerin tutuşmasıyla büyüyen yangın evin bodrum katındaki eşyalara da sıçrarken, dumanların yükseldiğini gören ev sahibi ve vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Yangın sonucunda evde maddi hasar oluştu.
Bahçedeki malzemelerin tutuştuğu yangında maddi hasar oluştu
Eskişehir’de bir müstakil evin bahçesinde çıkan ve bodrumdaki eşyalara sıçrayan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Edinilen bilgilere göre, Tepebaşı İlçesi Tunalı Mahallesi Gaffar Okkan Caddesi üzerinde müstakil bir evin bahçesinde bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Bahçedeki malzemelerin tutuşmasıyla büyüyen yangın evin bodrum katındaki eşyalara da sıçrarken, dumanların yükseldiğini gören ev sahibi ve vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Yangın sonucunda evde maddi hasar oluştu.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.