Sivasspor, Hatayspor maçına 3 puan için hazırlanıyor

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2024 - 16:30
 

Sivasspor, Hatayspor maçına 3 puan için hazırlanıyor

Sivasspor, Hatayspor maçına 3 puan için hazırlanıyor

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında sahasında Hatayspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, mücadelenin hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.Kulüp tesislerinde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından pas çalışmaları yapan Yiğidolar, hedefsiz oyun ve çift kale maçla idmanı tamamladı.İzni sona eren Achilleas Poungouras, Sivas’a dönerek takımla birlikte çalışmalara başladı.Kırmızı-beyazlılar yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.
Sivasspor, Hatayspor maçına 3 puan için hazırlanıyor
Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında sahasında Hatayspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, mücadelenin hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.
Kulüp tesislerinde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından pas çalışmaları yapan Yiğidolar, hedefsiz oyun ve çift kale maçla idmanı tamamladı.
İzni sona eren Achilleas Poungouras, Sivas’a dönerek takımla birlikte çalışmalara başladı.
Kırmızı-beyazlılar yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Sivas HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.