Konyaspor, hazırlık maçında Pyramids’i yendi

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2024 - 21:00
 

Konyaspor, hazırlık maçında Pyramids’i yendi

Konyaspor, hazırlık maçında Pyramids’i yendi

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, hazırlık maçında karşılaştığı Mısır ekibi Pyramids’i 1-0’lik skorla mağlup etti.Trendyol Süper Lig’e verilen milli arayı hazırlık maçları ile değerlendirmek isteyen Konyaspor, sahasında Mısır ekibi Pyramids ile karşılaştı. Mücadeleyi yeşil-beyazlılar Melih Bostan’ın golü ile 1-0 kazandı. Konya ekibi ligin 9. haftasında deplasmanda karışılacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarına yarın gerçekleştireceği antrenman ile devam edecek.
Konyaspor, hazırlık maçında Pyramids’i yendi
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, hazırlık maçında karşılaştığı Mısır ekibi Pyramids’i 1-0’lik skorla mağlup etti.
Trendyol Süper Lig’e verilen milli arayı hazırlık maçları ile değerlendirmek isteyen Konyaspor, sahasında Mısır ekibi Pyramids ile karşılaştı. Mücadeleyi yeşil-beyazlılar Melih Bostan’ın golü ile 1-0 kazandı. Konya ekibi ligin 9. haftasında deplasmanda karışılacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarına yarın gerçekleştireceği antrenman ile devam edecek.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.