Kontrol için durdurulan kamyonda kaçak sigara yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2024 - 14:00, Güncelleme: 10.10.2024 - 13:45
 

Kontrol için durdurulan kamyonda kaçak sigara yakalandı

Kontrol için durdurulan kamyonda kaçak sigara yakalandı

Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan yol kontrolünde durdurulan bir kamyonda 300 paket kaçak sigara bulundu.Kayseri İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Pınarbaşı İlçesi, Pazarören Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından Kayseri-Malatya karayolu Solaklar Mahallesi’nde yapılan yol kontrol devriyesi esnasında, kimlik sorgusu için durdurulan M.Ş.’nin idaresindeki kamyonda arama yapıldı. Çay ve Tütün Tespit Köpeği ile yapılan aramada; 30 karton (300 paket) Muhtelif markalarda bandrolsüz kaçak sigara ele geçirildi.Ekipler tarafından bulunan materyallere el konulurken, sürücü de işlemleri yapılmak üzere karakola götürüldü.
Kontrol için durdurulan kamyonda kaçak sigara yakalandı
Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan yol kontrolünde durdurulan bir kamyonda 300 paket kaçak sigara bulundu.
Kayseri İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Pınarbaşı İlçesi, Pazarören Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından Kayseri-Malatya karayolu Solaklar Mahallesi’nde yapılan yol kontrol devriyesi esnasında, kimlik sorgusu için durdurulan M.Ş.’nin idaresindeki kamyonda arama yapıldı. Çay ve Tütün Tespit Köpeği ile yapılan aramada; 30 karton (300 paket) Muhtelif markalarda bandrolsüz kaçak sigara ele geçirildi.
Ekipler tarafından bulunan materyallere el konulurken, sürücü de işlemleri yapılmak üzere karakola götürüldü.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.