DKMP, Hayvanları Koruma Günü’nde vatandaşları bilgilendirdi

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2024 - 19:30, Güncelleme: 07.10.2024 - 19:22
 

DKMP, Hayvanları Koruma Günü’nde vatandaşları bilgilendirdi

DKMP, Hayvanları Koruma Günü’nde vatandaşları bilgilendirdi

Eskişehir Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) ekipleri 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü çerçevesinde afişler ve broşülerle vatandaşlara bilgi aktardı.Her yıl 4 Ekim tarihi Hayvanları Koruma Günü olarak kutlanıyor. Bu çerçevede, DKMP ekipleri tarafından hayvan sevgisi temalı fotoğraflar, afişler ve broşülerle bilgilendirme yapıldı. Konuyla ilgili halkı bilinçlendiren DKMP yetkilileri, kendileriyle iş birliği içerisinde bulunan Eskişehir Valiliği, emniyet ve jandarma birimleri ile hayvan barınaklarının yetkililerine ve vatandaşlara da teşekkürlerini iletti.
DKMP, Hayvanları Koruma Günü’nde vatandaşları bilgilendirdi
Eskişehir Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) ekipleri 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü çerçevesinde afişler ve broşülerle vatandaşlara bilgi aktardı.
Her yıl 4 Ekim tarihi Hayvanları Koruma Günü olarak kutlanıyor. Bu çerçevede, DKMP ekipleri tarafından hayvan sevgisi temalı fotoğraflar, afişler ve broşülerle bilgilendirme yapıldı. Konuyla ilgili halkı bilinçlendiren DKMP yetkilileri, kendileriyle iş birliği içerisinde bulunan Eskişehir Valiliği, emniyet ve jandarma birimleri ile hayvan barınaklarının yetkililerine ve vatandaşlara da teşekkürlerini iletti.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.