Polis ekiplerinden üniversite öğrencilerine bilgilendirme

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2024 - 13:00, Güncelleme: 07.10.2024 - 12:37
 

Polis ekiplerinden üniversite öğrencilerine bilgilendirme

Polis ekiplerinden üniversite öğrencilerine bilgilendirme

Eskişehir’de polis ekiplerince üniversite öğrencilerine yönelik bilgilendirme yapıldı.Edinilen bilgilere göre, Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü’nde, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, Asayiş, Güvenlik, Narkotik, Siber, Toplum Destekli Polislik ve Trafik Denetleme Şube müdürlükleri personelleri tarafından Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BÖF) gerçekleştirildi. Çalışmalarda, El Ele Güvenli Geleceğe projesi çerçevesinde bilgilendirme yapıldı. SİBERAY ve NARKONOKTA projeleriyle de toplam 10 bin 200 öğrenciye ulaşıldığı öğrenildi.
Polis ekiplerinden üniversite öğrencilerine bilgilendirme
Eskişehir’de polis ekiplerince üniversite öğrencilerine yönelik bilgilendirme yapıldı.
Edinilen bilgilere göre, Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü’nde, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, Asayiş, Güvenlik, Narkotik, Siber, Toplum Destekli Polislik ve Trafik Denetleme Şube müdürlükleri personelleri tarafından Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BÖF) gerçekleştirildi. Çalışmalarda, El Ele Güvenli Geleceğe projesi çerçevesinde bilgilendirme yapıldı. SİBERAY ve NARKONOKTA projeleriyle de toplam 10 bin 200 öğrenciye ulaşıldığı öğrenildi.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.