Sivas’ta korkutan yangın: 20 bin balya saman kül oldu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.10.2024 - 12:00, Güncelleme: 06.10.2024 - 11:44
 

Sivas’ta korkutan yangın: 20 bin balya saman kül oldu

Sivas’ta korkutan yangın: 20 bin balya saman kül oldu

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde yem deposunda çıkan yangında 20 bin balya yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangın anı cep telefonu kamerasına yansıdı.Edinilen bilgilere göre yangın, Gürçayır beldesinde meydana geldi. A.T.’ye ait yem deposunda bilinmeyen bir nedenle sabah saatlerinde yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaklaşık bin metrekarelik alanda bulunan yem deposunda çıkan yangında 20 bin balya saman ve iş makinesi yanarak kullanılamaz hale geldi. Uzun uğraşlar sonucu yangın kontrol altına alındı. Yangın ile ilgili inceleme başlatıldı.
Sivas’ta korkutan yangın: 20 bin balya saman kül oldu
Sivas’ın Şarkışla ilçesinde yem deposunda çıkan yangında 20 bin balya yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangın anı cep telefonu kamerasına yansıdı.
Edinilen bilgilere göre yangın, Gürçayır beldesinde meydana geldi. A.T.’ye ait yem deposunda bilinmeyen bir nedenle sabah saatlerinde yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaklaşık bin metrekarelik alanda bulunan yem deposunda çıkan yangında 20 bin balya saman ve iş makinesi yanarak kullanılamaz hale geldi. Uzun uğraşlar sonucu yangın kontrol altına alındı. Yangın ile ilgili inceleme başlatıldı.

Sivas HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.