Develigücü kadrosuna takviye yaptı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.10.2024 - 09:00
 

Develigücü kadrosuna takviye yaptı

Develigücü kadrosuna takviye yaptı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Develigücü, kadrosuna Abdullahhan Türk’ü kattı.Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele verecek olan Develigücü, kadrosuna bir oyuncu daha kattı. Yeni sezonda hedefini Türkiye 3. Ligi’ne yükselme olarak belirleyen kırmızı-siyahlı ekip, son olarak Alaçatıspor forması giyen Abdullahhan Türk ile anlaşmaya vardı.1999 İzmir doğumlu ve 1.77 boyunda olan Abdullahhan Türk, her iki ayağını da kullanabilen ve kanat mevkiinde görev yapan bir isim. Geçen sezona Bartınspor’da başlayan ve Alaçatıspor’da noktalayan Abdullahhan Türk, 22 maçta forma giyerken 3 gole imza koydu.
Develigücü kadrosuna takviye yaptı
Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Develigücü, kadrosuna Abdullahhan Türk’ü kattı.
Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele verecek olan Develigücü, kadrosuna bir oyuncu daha kattı. Yeni sezonda hedefini Türkiye 3. Ligi’ne yükselme olarak belirleyen kırmızı-siyahlı ekip, son olarak Alaçatıspor forması giyen Abdullahhan Türk ile anlaşmaya vardı.
1999 İzmir doğumlu ve 1.77 boyunda olan Abdullahhan Türk, her iki ayağını da kullanabilen ve kanat mevkiinde görev yapan bir isim. Geçen sezona Bartınspor’da başlayan ve Alaçatıspor’da noktalayan Abdullahhan Türk, 22 maçta forma giyerken 3 gole imza koydu.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.