Sivas’ta korkutan yangın: Apartmanda mahsur kalanlar tek tek kurtarıldı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.09.2024 - 11:30, Güncelleme: 27.09.2024 - 11:19
 

Sivas’ta korkutan yangın: Apartmanda mahsur kalanlar tek tek kurtarıldı

Sivas’ta korkutan yangın: Apartmanda mahsur kalanlar tek tek kurtarıldı

Sivas’ta bir evde çıkan yangın ekipleri alarma geçirdi. Apartmanda mahsur kalan birçok kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.Edinilen bilgilere göre yangın, Diriliş Mahallesi 38. Sokak’ta meydana geldi. 10 katlı apartmanın 5. katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yoğun dumanlar paniğe neden olurken, üst katlarda mahsur kalanlar itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Yangında dumandan etkilenen 6 kişi ise hastaneye kaldırıldı.Evinde yangın çıkan anne gözyaşları içinde o anları anlattı. Anne Serpil Yıldız, yatak odasından patlama sesleri geldiğini ifade ederek, “Uyandık salona geçtik. Oturduk yatak odasına geçtik, pat pat sesler geldi. Odaya girdim içerisi duman içindeydi. Ateş yoktu. Oda da şarj aleti vardı. Onu da çektim diye hatırlıyorum. Çocukları can havliyle aldım çıktım” dedi.Yangını soğutma çalışmaları sürüyor.
Sivas’ta korkutan yangın: Apartmanda mahsur kalanlar tek tek kurtarıldı
Sivas’ta bir evde çıkan yangın ekipleri alarma geçirdi. Apartmanda mahsur kalan birçok kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Edinilen bilgilere göre yangın, Diriliş Mahallesi 38. Sokak’ta meydana geldi. 10 katlı apartmanın 5. katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yoğun dumanlar paniğe neden olurken, üst katlarda mahsur kalanlar itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Yangında dumandan etkilenen 6 kişi ise hastaneye kaldırıldı.
Evinde yangın çıkan anne gözyaşları içinde o anları anlattı. Anne Serpil Yıldız, yatak odasından patlama sesleri geldiğini ifade ederek, “Uyandık salona geçtik. Oturduk yatak odasına geçtik, pat pat sesler geldi. Odaya girdim içerisi duman içindeydi. Ateş yoktu. Oda da şarj aleti vardı. Onu da çektim diye hatırlıyorum. Çocukları can havliyle aldım çıktım” dedi.
Yangını soğutma çalışmaları sürüyor.

Sivas HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.