İşte Konyaspor'un 2024-2025 Sezonu Yeni Forması ve Fiyatları!

Spor (2KHA) - 2Kat Haber Ajansı | 03.08.2024 - 14:40
 

İşte Konyaspor'un 2024-2025 Sezonu Yeni Forması ve Fiyatları!

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'de 2024-2025 sezonu için hazırlıklarını sürdürürken, taraftarlarına büyük bir heyecanla beklenen yeni sezon formalarını tanıttı.

Tümosan sponsorluğunda hazırlanan bu yeni formalar, Konyastore mağazalarında ve çevrimiçi olarak satışa sunuldu. Konyaspor 2024-2025 Sezonu Forma Fiyatları: Tüm Konyaspor taraftarları, bu özel tasarımlarla takımlarını desteklemek için forma satın alabilirler. Konyastore mağazalarından veya çevrimiçi alışveriş sitelerinden temin edilebilecek olan bu yeni sezon formaları, kaliteli kumaşı ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Detaylı bilgi ve satın almak için Konyastore mağazalarını ziyaret edebilir veya çevrimiçi alışveriş imkanıyla formalarınızı hemen sipariş edebilirsiniz. Bu sezon da Konyaspor'a destek olmanın en güzel yolu, yeni formalarla stadyumlarda yerinizi almak!
Konyaspor, Trendyol Süper Lig'de 2024-2025 sezonu için hazırlıklarını sürdürürken, taraftarlarına büyük bir heyecanla beklenen yeni sezon formalarını tanıttı.

Tümosan sponsorluğunda hazırlanan bu yeni formalar, Konyastore mağazalarında ve çevrimiçi olarak satışa sunuldu.

Konyaspor 2024-2025 Sezonu Forma Fiyatları:

Tüm Konyaspor taraftarları, bu özel tasarımlarla takımlarını desteklemek için forma satın alabilirler. Konyastore mağazalarından veya çevrimiçi alışveriş sitelerinden temin edilebilecek olan bu yeni sezon formaları, kaliteli kumaşı ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor.

Detaylı bilgi ve satın almak için Konyastore mağazalarını ziyaret edebilir veya çevrimiçi alışveriş imkanıyla formalarınızı hemen sipariş edebilirsiniz. Bu sezon da Konyaspor'a destek olmanın en güzel yolu, yeni formalarla stadyumlarda yerinizi almak!

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.