Kayserispor yine kazanamadı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2024 - 09:00
 

Kayserispor yine kazanamadı

Kayserispor yine kazanamadı

Süper Lig’in 6. haftasında Göztepe ile karşılaşan Kayserispor, 3 golle mağlup olurken bu sezon henüz galibiyet alamadı.Süper Lig’de mücadele veren Kayserispor, henüz galibiyet alamadı. Ligin ilk haftasını BAY olarak geçen sarı-kırmızılılar, sonrasında oynadığı 5 maçta da galibiyet alamadı. 3 beraberlik ve 2 yenilgisi bulunan Kayserispor, topladığı 3 puanla 17. sırada yer aldı.Küme düşme hattından çıkmayı henüz başaramayan Kayserispor, sahasında Sivasspor’a ve deplasmanda Göztepe’ye mağlup olurken Konyaspor, Eyüpspor ve Trabzonspor maçlarından beraberlikler ile ayrıldı.Kayserispor, bu sezon Süper Lig’de oynadığı 5 maçta rakip filelere 5 gol atarken kalesinde ise 9 gol gördü.
Kayserispor yine kazanamadı
Süper Lig’in 6. haftasında Göztepe ile karşılaşan Kayserispor, 3 golle mağlup olurken bu sezon henüz galibiyet alamadı.
Süper Lig’de mücadele veren Kayserispor, henüz galibiyet alamadı. Ligin ilk haftasını BAY olarak geçen sarı-kırmızılılar, sonrasında oynadığı 5 maçta da galibiyet alamadı. 3 beraberlik ve 2 yenilgisi bulunan Kayserispor, topladığı 3 puanla 17. sırada yer aldı.
Küme düşme hattından çıkmayı henüz başaramayan Kayserispor, sahasında Sivasspor’a ve deplasmanda Göztepe’ye mağlup olurken Konyaspor, Eyüpspor ve Trabzonspor maçlarından beraberlikler ile ayrıldı.
Kayserispor, bu sezon Süper Lig’de oynadığı 5 maçta rakip filelere 5 gol atarken kalesinde ise 9 gol gördü.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.