Yasa dışı av yapan 15 kişiye ceza

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.09.2024 - 11:30, Güncelleme: 10.09.2024 - 11:02
 

Yasa dışı av yapan 15 kişiye ceza

Yasa dışı av yapan 15 kişiye ceza

Kayseri’de yasa dışı av yapan 15 kişiye ceza kesildi.Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerinin kentin farklı noktalarında yapmış olduğu hafta sonu koruma kontrol esnasında, yasadışı av yapan 15 kişiye 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu kapsamında ceza yazıldı.İdari işlem uygulanan şahısların av esnasında vurmuş oldukları av hayvanlarına ve üç adet tüfeğe mülkiyeti kamuya geçirilmek üzere el konulurken; ilgililer hakkında idari yaptırım ve tazminat cezası uygulandı.
Yasa dışı av yapan 15 kişiye ceza
Kayseri’de yasa dışı av yapan 15 kişiye ceza kesildi.
Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerinin kentin farklı noktalarında yapmış olduğu hafta sonu koruma kontrol esnasında, yasadışı av yapan 15 kişiye 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu kapsamında ceza yazıldı.
İdari işlem uygulanan şahısların av esnasında vurmuş oldukları av hayvanlarına ve üç adet tüfeğe mülkiyeti kamuya geçirilmek üzere el konulurken; ilgililer hakkında idari yaptırım ve tazminat cezası uygulandı.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.