Konyaspor’da Samsunspor maçı hazırlıkları sürüyor

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.09.2024 - 16:30
 

Konyaspor’da Samsunspor maçı hazırlıkları sürüyor

Konyaspor’da Samsunspor maçı hazırlıkları sürüyor

Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Samsunspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör Ali Çamdalı yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana milli takımlarda bulunan futbolculardan Umut Nayir ile Deniz Ertaş katılmazken, çalışmada alt yapıdan Esat Buğa ve Şahin Alakuş yer aldı. Futbolcular, ısınma ve pas çalışması ile başlayan antrenmanı taktik çalışma ve çift kale maç ile tamamladı.Yeşil-beyazlılar, yarın saat 17.00’de MKE Ankaragücü ile Kayacık Tesisleri’nde hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.
Konyaspor’da Samsunspor maçı hazırlıkları sürüyor
Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Samsunspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.
Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör Ali Çamdalı yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana milli takımlarda bulunan futbolculardan Umut Nayir ile Deniz Ertaş katılmazken, çalışmada alt yapıdan Esat Buğa ve Şahin Alakuş yer aldı. Futbolcular, ısınma ve pas çalışması ile başlayan antrenmanı taktik çalışma ve çift kale maç ile tamamladı.
Yeşil-beyazlılar, yarın saat 17.00’de MKE Ankaragücü ile Kayacık Tesisleri’nde hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.