Freni boşalan minibüs 2 otomobile çarptı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.09.2024 - 15:30, Güncelleme: 05.09.2024 - 15:20
 

Freni boşalan minibüs 2 otomobile çarptı

Freni boşalan minibüs 2 otomobile çarptı

Eskişehir’de freni boşaldığı iddia edilen bir minibüs, 2 otomobile çarptıktan sonra durabildi.Erenköy Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında, edinilen bilgilere göre, freni boşalan minibüs sürüsünün kontrolünden çıktı. Kontrolden çıkan ve hızla giden minibüs, çevrede bulunan 2 otomobile çarptı. Kazada şans eseri hiç kimse yaralanmazken, 3 araçta büyük maddi hasar oluştu.
Freni boşalan minibüs 2 otomobile çarptı
Eskişehir’de freni boşaldığı iddia edilen bir minibüs, 2 otomobile çarptıktan sonra durabildi.
Erenköy Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında, edinilen bilgilere göre, freni boşalan minibüs sürüsünün kontrolünden çıktı. Kontrolden çıkan ve hızla giden minibüs, çevrede bulunan 2 otomobile çarptı. Kazada şans eseri hiç kimse yaralanmazken, 3 araçta büyük maddi hasar oluştu.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.