Kayserispor’da 4 eksik var

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.08.2024 - 09:00
 

Kayserispor’da 4 eksik var

Kayserispor’da 4 eksik var

Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda Konyaspor’a konuk olacak Kayserispor’da 4 oyuncu forma giyemeyecek.Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda bugün Konyaspor ile karşılaşacak olan Kayserispor, hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Teknik Direktör Burak Yılmaz nezaretinde son çalışmasını dün yapan sarı-kırmızılı takımda 4 oyuncu bugün Konyaspor’a karşı forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı takımda Majid Hosseini, Anthony Uzodimma, Yaw Ackah ve Otobek Shukurov kamp kadrosunda yer almadılar.Öte yandan, cezası biten Duckens Nazon, Konyaspor maçı kadrosunda yer aldı.
Kayserispor’da 4 eksik var
Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda Konyaspor’a konuk olacak Kayserispor’da 4 oyuncu forma giyemeyecek.
Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda bugün Konyaspor ile karşılaşacak olan Kayserispor, hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Teknik Direktör Burak Yılmaz nezaretinde son çalışmasını dün yapan sarı-kırmızılı takımda 4 oyuncu bugün Konyaspor’a karşı forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı takımda Majid Hosseini, Anthony Uzodimma, Yaw Ackah ve Otobek Shukurov kamp kadrosunda yer almadılar.
Öte yandan, cezası biten Duckens Nazon, Konyaspor maçı kadrosunda yer aldı.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.