Vali Çelik’in eşi Nermin Çelik’ten koruyucu ailelere ziyaret

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2024 - 10:00, Güncelleme: 28.08.2024 - 09:57
 

Vali Çelik’in eşi Nermin Çelik’ten koruyucu ailelere ziyaret

Vali Çelik’in eşi Nermin Çelik’ten koruyucu ailelere ziyaret

Niğde Valisi Cahit Çelik’in eşi Nermin Çelik, koruyucu ailelerin evlerine konuk oldu.Niğde Valisi Cahit Çelik’in eşi Nermin Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın koruyucu aileler için yazdığı mektupları ileterek, ailelere gösterdiği fedakarlık nedeniyle teşekkür etti.Ailelerle sohbet eden ve koruma altındaki çocuklara hediyeler veren Nermin Çelik, koruyucu aile olmanın kan bağının değil kalp bağının esas olduğunun bir göstergesi olduğunu ifade etti.
Vali Çelik’in eşi Nermin Çelik’ten koruyucu ailelere ziyaret
Niğde Valisi Cahit Çelik’in eşi Nermin Çelik, koruyucu ailelerin evlerine konuk oldu.
Niğde Valisi Cahit Çelik’in eşi Nermin Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın koruyucu aileler için yazdığı mektupları ileterek, ailelere gösterdiği fedakarlık nedeniyle teşekkür etti.
Ailelerle sohbet eden ve koruma altındaki çocuklara hediyeler veren Nermin Çelik, koruyucu aile olmanın kan bağının değil kalp bağının esas olduğunun bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.