Niğde’de 8 düzensiz göçmen yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.08.2024 - 15:00, Güncelleme: 21.08.2024 - 14:48
 

Niğde’de 8 düzensiz göçmen yakalandı

Niğde’de 8 düzensiz göçmen yakalandı

Niğde’de göçmen kaçakçılığı ile mücadeleye yönelik çalışmalar kapsamında 8 düzensiz göçmen yakalandı.Niğde Valiliği’nden yapılan açıklamada 15-20 Ağustos tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen göçmen kaçakçılığı ile mücadeleye yönelik çalışmalar kapsamında 4’ü Özbekistan, 2’si Azebaycan, 1’i Suriye ve 1’i Pakistan uyruklu olmak üzere 8 düzensiz göçmenin yakalandığı bildirildi.Yakalanan düzensiz göçmenler Niğde’de bulunan Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildi.
Niğde’de 8 düzensiz göçmen yakalandı
Niğde’de göçmen kaçakçılığı ile mücadeleye yönelik çalışmalar kapsamında 8 düzensiz göçmen yakalandı.
Niğde Valiliği’nden yapılan açıklamada 15-20 Ağustos tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen göçmen kaçakçılığı ile mücadeleye yönelik çalışmalar kapsamında 4’ü Özbekistan, 2’si Azebaycan, 1’i Suriye ve 1’i Pakistan uyruklu olmak üzere 8 düzensiz göçmenin yakalandığı bildirildi.
Yakalanan düzensiz göçmenler Niğde’de bulunan Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildi.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.