Hacıosmanoğlu’ndan Sivasspor’a ziyaret

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2024 - 16:30
 

Hacıosmanoğlu’ndan Sivasspor’a ziyaret

Hacıosmanoğlu’ndan Sivasspor’a ziyaret

Trendyol Süper Lig’in ilk hafta maçında bugün sahasında oynayacağı Trabzonspor maçını izlemek üzere Sivas’a gelen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve 1. Başkan vekili Mecnun Otyakmaz, Sivasspor Kulübünü ziyaret etti.Kulüp Başkanı Bahattin Eken ve yönetim kurulu ile bir süre görüşen ikili yeni sezonun Türk futboluna hayırlı olmasını diledi.Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun da ziyarette Hacıosmanoğlu’na kendisi tarafından hazırlanan kitabı hediye etti.
Hacıosmanoğlu’ndan Sivasspor’a ziyaret
Trendyol Süper Lig’in ilk hafta maçında bugün sahasında oynayacağı Trabzonspor maçını izlemek üzere Sivas’a gelen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve 1. Başkan vekili Mecnun Otyakmaz, Sivasspor Kulübünü ziyaret etti.
Kulüp Başkanı Bahattin Eken ve yönetim kurulu ile bir süre görüşen ikili yeni sezonun Türk futboluna hayırlı olmasını diledi.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun da ziyarette Hacıosmanoğlu’na kendisi tarafından hazırlanan kitabı hediye etti.

Sivas HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.