20 suç kaydı olan suç makinesi yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2024 - 13:30, Güncelleme: 09.08.2024 - 13:11
 

20 suç kaydı olan suç makinesi yakalandı

20 suç kaydı olan suç makinesi yakalandı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda; 20 suç kaydı ve 29 yıl 6 ay hapis cezası bulunan şahıs düzenlenen operasyonla yakalandı.Edinilen bilgiye göre; Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince yapılan operasyonda; ’hırsızlık’, ’konut dokunulmazlığını ihlal etme’, ve ’mala zarar verme’ suçlarından 20 kaydı olan ve hakkında toplam 29 yıl 5 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.E. (40) saklandığı adreste yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada; "Halkımızın huzurunu bozmaya çalışanlar ile mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edecektir" ifadelerine yer verildi.
20 suç kaydı olan suç makinesi yakalandı
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda; 20 suç kaydı ve 29 yıl 6 ay hapis cezası bulunan şahıs düzenlenen operasyonla yakalandı.
Edinilen bilgiye göre; Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince yapılan operasyonda; ’hırsızlık’, ’konut dokunulmazlığını ihlal etme’, ve ’mala zarar verme’ suçlarından 20 kaydı olan ve hakkında toplam 29 yıl 5 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.E. (40) saklandığı adreste yakalandı.
İl Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada; "Halkımızın huzurunu bozmaya çalışanlar ile mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edecektir" ifadelerine yer verildi.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.