Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Konyaspor deplasmanına çıkacak Gençlerbirliği, teknik direktör Bernd Storck idaresinde gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarına start verdi.
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Konyaspor ile kozlarını paylaşacak Gençlerbirliği, zorlu karşılaşmanın hazırlık mesaisine başladı.
Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde Teknik Direktör Bernd Storck idaresinde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümü fitness salonundaki aktivasyon çalışmalarıyla geçti. Daha sonra sahaya inen kırmızı-karalı futbolcular, ısınma koşularının ardından pas organizasyonları ve top kapma çalışmaları yaptı. Çalışma, hücum varyasyonları ve sonuçlandırma idmanlarıyla noktalandı.
Niasse Takıma Döndü, Üç İsim Ayrı Çalıştı
Yaklaşık 2 saat boyunca tempolu geçen idmanda, sakatlığını atlatan ve tedavi sürecini tamamlayan Cheikh Niasse takımla birlikte çalışmalarda yer aldı.
Sakatlıkları süren futbolculardan Adama Traore, Pedro Pereira ve Kevin Rodrigues ise programları dahilinde takımdan ayrı olarak bireysel çalışmalarını sürdürdü.




Haber Mehmet ARITÜRK Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)
Yorumlar
Yorumlar yükleniyor…





