sogbet islami sohbetler omegle tv türk sohbet cinsel sohbet dini chat

Konya’da sobayı tinerle yakan kişi yaralandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.02.2025 - 10:01, Güncelleme: 05.02.2025 - 09:43
 

Konya’da sobayı tinerle yakan kişi yaralandı

Konya’da sobayı tinerle yakan kişi yaralandı

Konya’nın Seydişehir ilçesinden boya atölyesinde sobayı tiner ile yakan bir kişi elleri ve yüzünden yaralandı.Olay, sabah saatlerinde Kızılcalar Mahallesi Necati Kalaycıoğlu Caddesi üzerinde bulunan ve boya atölyesi olarak kullanılan konteynerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adnan T. sabah geldiği iş yerinde ısınmak için sobayı tiner ile yakmak istedi. Bu sırada sobanın bir anda parlaması ile Adnan T. elleri ve yüzünden yaralandı. Olayı görenlerin haber vermesi üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından yangın söndürülürken yaralı sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.
Konya’da sobayı tinerle yakan kişi yaralandı
Konya’nın Seydişehir ilçesinden boya atölyesinde sobayı tiner ile yakan bir kişi elleri ve yüzünden yaralandı.
Olay, sabah saatlerinde Kızılcalar Mahallesi Necati Kalaycıoğlu Caddesi üzerinde bulunan ve boya atölyesi olarak kullanılan konteynerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adnan T. sabah geldiği iş yerinde ısınmak için sobayı tiner ile yakmak istedi. Bu sırada sobanın bir anda parlaması ile Adnan T. elleri ve yüzünden yaralandı. Olayı görenlerin haber vermesi üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından yangın söndürülürken yaralı sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve 2kathaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.