Yeniden Refah Partisi'nden Teşekkür Ziyareti ve Sorunlara Çözüm Sözü

Ziyaret sırasında, mahalle sakinlerinin imar ve su faturalarıyla ilgili sorunları dinlenerek çözüme yönelik adımlar atılacağı vurgulandı.

Yeniden Refah Partisi Selçuklu İlçe Başkanlığı, Selçuklu Belediye Meclis üyeleriyle birlikte, seçimde en yüksek oy oranını aldıkları Tepekent ve Başarakavak mahallelerine teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın selamları iletildi ve mahalle sakinleriyle yapılan istişareler sonucunda, bölgedeki bazı sorunlar gündeme getirildi.

Tepekent Mahallesi'nde yaşanan imar sorunları ve hem Tepekent hem de Başarakavak mahallelerinde su faturalarının üç aylık periyotlarla okunmasından dolayı emekli ve asgari ücretle geçinen vatandaşların yüksek faturalarla karşı karşıya kalması konuları ele alındı. Vatandaşlar, bu durumun faturalarını ödemekte zorluk yarattığını ifade ettiler.

 

Yeniden Refah Partisi olarak, bu sorunların çözümü için Belediye Meclis üyeleriyle birlikte konunun takipçisi olacaklarını belirten parti temsilcileri, milli görüş düsturu çerçevesinde doğruya doğru, yanlışa karşı durarak halkın yanında olmaya devam edeceklerini vurguladılar.

 

Yeniden Refah Partisi Selçuklu İlçe Başkanı İsmail Çığır, yaptığı açıklamada, "Sadece seçim dönemlerinde değil, geçim dönemlerinde de halkımızın yanındayız. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinlemek ve onlara çözüm üretmek bizim asli görevimizdir. İmar ve su faturaları gibi sorunları meclisimize taşıyacak ve çözüm sürecini yakından takip edeceğiz," dedi.